OVERSÆTTELSE

Vi er hos Fokus Translatørerne eksperter i oversættelse, hvad enten det drejer sig om tekster til erhvervslivet eller det offentlige. Vores faglige ekspertise og mangeårige erfaring inden for oversættelsesbranchen gør os i stand til at påtage os oversættelse af næsten alle teksttyper og i de fleste formater – uanset længde.

Vi sætter en stor ære i altid at levere den bedste oversættelse til alle kunder, og vi mener, at vores store force er vores faste stab af inhouse-translatører, som altid samarbejder om at levere et kvalitetsprodukt. Vi korrekturlæser altid hinandens tekster for at sikre, at kunderne får en oversættelse, hvor kvaliteten er i top.

Internt tilbyder vi oversættelse mellem dansk og henholdsvis engelsk og tysk. Vi har desuden et tæt samarbejde med andre translatører i henholdsvis engelsk, italiensk og spansk, som vi deler kontoradresse med.

Derudover tilbyder vi også oversættelse mellem andre sprog, gennem vores store og professionelle netværk af underleverandører.

Vi har desuden et stort netværk af freelanceoversættere i udlandet, der kan oversætte mellem to fremmedsprog, og dette netværk udvider vi løbende efter behov. Derfor er du også velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for oversættelse mellem to fremmedsprog, hvor vi kan være behjælpelige med rådgivning og med at finde den rette oversætter.

ENGELSK OVERSÆTTELSE

Fokus Translatørerne er oprettet af og drevet af translatører, hvilket vi ser som en stor styrke, idet det ligger i alles DNA, at kvalitet og ekspertise er vores pejlemærke i forhold til alle oversættelser.

Vi har otte inhouse-translatører i engelsk, hvilket gør os til et af Danmarks største translatørdrevne bureauer. Vores translatører har alle mange års erfaring inden for deres respektive specialeområder, og de har alle været en del af Fokus Translatørerne i en lang årrække. Vores kunder får som udgangspunkt tildelt en fast kontaktperson samt en back-up, som kan tage over i forbindelse med ferie osv. Det giver den bedste kontakt mellem oversætter og kunde og er med til at sikre, at kunderne altid har en kompetent sproglig sparringspartner, der kan hjælpe med at holde snor i det sproglige udtryk og den særlige terminologi, kunden bruger.

TYSK OVERSÆTTELSE

Al tysk oversættelse varetages af Ute Mansfeldt og helt i tråd med Fokus Translatørernes primære fagområder ligger Utes specialkompetencer inden for jura og økonomi. Desuden tolker Ute både simultant og konsekutivt for politi, domstole, advokatkontorer og erhvervsvirksomheder.

Ute har et stort netværk af dygtige tyske kolleger, som hun samarbejder med ved større opgaver eller opgaver, der ligger uden for hendes kompetenceområde.

KONTAKT OS

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en tekst, der skal oversættes eller sprogrevideres, hvis du har brug for en tolk, eller hvis du har brug for rådgivning om mulige løsninger af en oversættelsesopgave.