KVALITETSSIKRING

Vi benytter kun uddannede translatører til vores oversættelser, så vi kan sikre at kvaliteten og fagligheden altid er i top. Vores translatører opdaterer derudover kontinuerligt deres faglige viden ved at deltage i relevante kurser, seminarer og konferencer.

Vi kvalitetssikrer altid vores oversættelser ved at have fire øjne på alle oversættelser. Det betyder, at alle oversættelser først bliver læst grundigt igennem af den translatør, der har oversat teksten. Efterfølgende læser en anden translatør oversættelsen op mod kildeteksten for at sikre, at alt er som det skal være, og at der er anvendt konsekvent terminologi og sprogbrug.

KONTAKT OS

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en tekst, der skal oversættes eller sprogrevideres, hvis du har brug for en tolk, eller hvis du har brug for rådgivning om mulige løsninger af en oversættelsesopgave.

HURTIG RESPONS OG HØJ KVALITET​

Vi svarer hurtigt på forespørgsler, og vi er fleksible og parate til hurtigt at løse hasteopgaver, også hvis det betyder arbejde uden for normal arbejdstid. Vi fokuserer på altid at levere den bedste kvalitet til den aftalte tid og pris.

.