FOKUS TRANSLATØRERNE

ET AF DANMARKS MEST ERFARNE OVERSÆTTELSESBUREAUER

Fokus Translatørerne er et af Danmarks ældste og mest erfarne oversættelsesbureauer med translatører. Vi dækker oversættelse mellem dansk og henholdsvis engelsk og tysk internt. Oversættelser mellem andre sprog dækker vi gennem vores store netværk af underleverandører.

EKSPERTRÅDGIVNING OG MENNESKELIG TILGANG

Vi rådgiver gerne om, hvordan en oversættelsesopgave bedst kan løses. Vi fokuserer på at opbygge et godt og langvarigt samarbejde med vores kunder og tilknytter en fast translatør og back-up til faste kunder, så du altid kan få direkte kontakt til translatøren, der oversætter dine tekster.

Fokus Translatørerne har eksisteret i over 20 år, men sammenlagt har vores translatører mere end 194 års oversættelseserfaring, og vi kan garantere kvalitetssikrede oversættelser hver gang, hvad enten det drejer sig om opgaver fra erhvervslivet eller det offentlige.

Hvis du ønsker at samarbejde med et oversættelsesbureau, der vægter kvalitet, fortrolighed og professionalisme højt, skal du vælge os.

KONTAKT OS

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en tekst, der skal oversættes eller sprogrevideres, hvis du har brug for en tolk, eller hvis du har brug for rådgivning om mulige løsninger af en oversættelsesopgave.

HURTIG RESPONS OG HØJ KVALITET​

Vi svarer hurtigt på forespørgsler, og vi er fleksible og parate til hurtigt at løse hasteopgaver, også hvis det betyder arbejde uden for normal arbejdstid. Vi fokuserer på altid at levere den bedste kvalitet til den aftalte tid og pris.