KUNDEPROFIL

Vi betjener en stor kreds af kunder, herunder mange børsnoterede selskaber. Derudover leverer vi oversættelse og tolkning til en række advokatkontorer landet over, heriblandt nogle af Danmarks største.

Branchemæssigt repræsenterer vores kunder en bred vifte, som f.eks. bank, finans, forsikring og pension, shipping, industri, medicin og biotek, energi, luftfart, teknologi og detailhandel.

Mange af virksomhederne har været kunder hos os i en lang årrække, og det giver et helt særligt og tæt kundeforhold, hvor vi opnår dyb indsigt i den enkelte virksomheds forretning.

KONTAKT OS

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en tekst, der skal oversættes eller sprogrevideres, hvis du har brug for en tolk, eller hvis du har brug for rådgivning om mulige løsninger af en oversættelsesopgave.

HURTIG RESPONS OG HØJ KVALITET​

Vi svarer hurtigt på forespørgsler, og vi er fleksible og parate til hurtigt at løse hasteopgaver, også hvis det betyder arbejde uden for normal arbejdstid. Vi fokuserer på altid at levere den bedste kvalitet til den aftalte tid og pris.