FORTROLIGHED

Når du vælger at indgå i et samarbejde med Fokus Translatørerne om oversættelser, er du sikret streng fortrolighed omkring opgaven.

For os er fortrolighed en selvfølge, og vi underskriver gerne en fortrolighedsaftale, hvis det er et ønske. Vi har allerede indgået fortrolighedsaftaler med en række af vores største kunder.

Derudover har vi indgået fortrolighedsaftaler med vores underleverandører, så vi sikrer, at de er bundet af samme strenge fortrolighed, som vi selv er.

Vi er vant til at modtage følsomt materiale eller endnu ikke offentliggjorte dokumenter, så du kan trygt sende dine dokumenter til os.

Hvis du ikke vil sende fortrolige dokumenter via email, kan vi tilbyde upload via vores egen fildelingstjeneste installeret på vores egne servere. Her kan du altid helt sikkert uploade dine fortrolige dokumenter og downloade oversættelsen efterfølgende. Alle kunder får deres egen unikke mappe, som ingen andre har adgang til. Vi sletter altid alle uploadede dokumenter kort tid efter vi har downloadet dem.

Vores fildelingstjeneste har selvfølgelig to-faktor validering tilknyttet, så ingen andre end jer selv og os får adgang til jeres fortrolige dokumenter.

Alternativt kan vi sende og modtage sikker mail.

 

KONTAKT OS

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en tekst, der skal oversættes eller sprogrevideres, hvis du har brug for en tolk, eller hvis du har brug for rådgivning om mulige løsninger af en oversættelsesopgave.

HURTIG RESPONS OG HØJ KVALITET​

Vi svarer hurtigt på forespørgsler, og vi er fleksible og parate til hurtigt at løse hasteopgaver, også hvis det betyder arbejde uden for normal arbejdstid. Vi fokuserer på altid at levere den bedste kvalitet til den aftalte tid og pris.