HISTORIE

Fokus Translatørerne blev dannet i 1998.

Fokus Translatørerne består af en engelskafdeling med otte translatører og en tyskafdeling med én translatør.

Derudover har vi en projektkoordinator, som udover at koordinere oversættelsesopgaver også støtter translatørerne i deres brug af den nyeste sprogteknologi. Vi har desuden en bogholder ansat.

Vi har derudover suppleret vores ”sprogcenter” med yderligere kompetencer i form af et tæt samarbejde med tre engelske translatører, en italiensk translatør og senest en spansk translatør, som alle sidder fysisk i vores lokaler.

VÆRDIER

Fokus Translatørerne hviler på et værdisæt, der afspejler

  • Faglighed
  • Troværdighed
  • Kvalitet

Vi ønsker at skabe værdi gennem en tæt dialog med vores kunder. Vi har fokus på faglig udvikling, så vi hele tiden løfter vores kompetencer og det kvalitetsmæssige niveau til gavn for vores kunder.

Vi har et godt sammentømret team af translatører, som har arbejdet sammen i mange år. Vi stræber efter at have et anerkendende og respekterende miljø, hvor vi supplerer hinanden og udnytter den individuelles kompetencer for at give kunden det bedste produkt.

KONTAKT OS

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en tekst, der skal oversættes eller sprogrevideres, hvis du har brug for en tolk, eller hvis du har brug for rådgivning om mulige løsninger af en oversættelsesopgave.

HURTIG RESPONS OG HØJ KVALITET​

Vi svarer hurtigt på forespørgsler, og vi er fleksible og parate til hurtigt at løse hasteopgaver, også hvis det betyder arbejde uden for normal arbejdstid. Vi fokuserer på altid at levere den bedste kvalitet til den aftalte tid og pris.