​EN FORRETNINGSORIENTERET SAMARBEJDSPARTNER

Fokus Translatørerne er et af Danmarks største oversættelsesbureauer målt på antal inhouse-translatører. Vi har mange års erfaring i oversættelse af tekster til erhvervslivet, det offentlige og privatpersoner med særligt fokus på bank, finans og forsikring, regnskab og anden rapportering, corporate finance, jura og lignende.

Vi er en professionel og fleksibel samarbejdspartner, og vi fokuserer på altid at levere den bedste kvalitet til den aftalte tid og pris. Vi lægger vægt på at opbygge en tæt relation til vores kunder, fordi vi på den måde kan yde den bedste service og levere det bedste produkt.

KONTAKT OS

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en tekst, der skal oversættes eller sprogrevideres, hvis du har brug for en tolk, eller hvis du har brug for rådgivning om håndtering af en oversættelsesopgave.
Hvis du vil samarbejde med et oversættelsesbureau, der vægter kvalitet, fortrolighed og professionalisme højt, skal du vælge os.

KONTAKT OS PÅ 33 36 95 55 ELLER FT@FOKUSTRANSLATIONS.DK

SPROG

Fokus Translatørerne tilbyder oversættelse til og fra engelsk og tysk og vi formidler oversættelse til translatører i andre sprog. Vores engelske og tyske sprogafdelinger har gennem mange år opbygget hver deres ekspertiseområder, og derfor er de specielle kompetencer forskellige fra sprog til sprog.

YDELSER

Fokus Translatørerne tilbyder oversættelse, korrekturlæsning/sprogrevision, tolkning og sproglig rådgivning om, hvordan du bedst løser dine sprogprojekter. Vores kunder får altid direkte kontakt med translatøren på den enkelte opgave og tildeles samme kontaktperson ved faste kundeforhold.

BRANCHEOMRÅDER

Fokus Translatørerne har gennem 20 år specialiseret sig i forretningsorienteret oversættelse, særligt inden for bank, finans og forsikring, regnskab og anden rapportering, corporate finance, jura, HR, markedsføring, kommunikation, patenter og varemærker og uddannelse.

UDVALGTE KUNDER