FOKUS TRANSLATØRERNE

ONE OF DENMARK'S MOST EXPERIENCED TRANSLATION COMPANIES

Fokus Translatørerne har en af Danmarks største grupper af in-house translatører, som dækker oversættelse mellem dansk og henholdsvis engelsk og tysk. Oversættelser mellem andre sprog formidler vi gennem vores store netværk af freelancetranslatører, som vi også bruger på områder, hvor vi bedst kan skaffe den helt rigtige ekspertise eksternt.

EXPERT ADVICE AND PERSONAL CONTACT

Vi rådgiver gerne om, hvordan en oversættelsesopgave bedst kan løses. Vi fokuserer på at opbygge et godt og langvarigt samarbejde med vores kunder og tilknytter en fast translatør og back-up til faste kunder, så du altid kan få direkte kontakt til translatøren, der oversætter dit materiale.

Fokus Translatørerne har eksisteret i 20 år, men individuelt har vores translatører op til 30 års erfaring i branchen, og vi kan garantere kvalitetssikrede oversættelser hver gang, hvad enten det drejer sig om opgaver fra erhvervslivet, det offentlige eller privatpersoner.

Hvis du vil samarbejde med et oversættelsesbureau, der vægter kvalitet, fortrolighed og professionalisme højt, skal du vælge os.

CONTACT US

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en tekst, der skal oversættes eller sprogrevideres, hvis du har brug for en tolk, eller hvis du har brug for rådgivning om mulige løsninger af en oversættelsesopgave.

FAST RESPONSE AND FIRST-RATE QUALITY

Vi svarer hurtigt på forespørgsler, er fleksible og parate til hurtigt at løse hasteopgaver, også hvis det betyder arbejde ud over normal arbejdstid. Vi fokuserer på altid at levere den bedste kvalitet til den aftalte tid og pris.