Oversættelse

Vi er hos Fokus Translatørerne eksperter i oversættelse, hvad enten det drejer sig om tekster til erhvervslivet, det offentlige eller privatpersoner. Vores faglige ekspertise og mangeårige erfaring inden for oversættelsesbranchen gør os i stand til at påtage os oversættelse af næsten alle teksttyper og i de fleste formater – uanset længde.

Internt tilbyder vi oversættelse mellem dansk og henholdsvis engelsk og tysk. Derudover tilbyder vi også oversættelse mellem alle andre sprog, hvor der findes beskikkede translatører, gennem vores store og professionelle netværk af eksterne translatører.

Vi sætter en stor ære i altid at levere den bedste oversættelse til alle kunder, og vi mener, at vores store force er den faste stab af inhouse-translatører, som altid samarbejder om at levere et kvalitetsprodukt. Vi korrekturlæser altid hinandens tekster for at sikre, at kunderne får en oversættelse, hvor kvaliteten er i top.

 

Bekræftede oversættelser

Bekræftede oversættelser anvendes primært til dokumenter, der skal indleveres til myndighederne eller bruges i en retssag. Det kunne f.eks. dreje sig om selskabsudskrifter, stævninger, domsudskrifter, selskabsvedtægter, dåbsattester, eksamensbeviser og lignende dokumenter.

Translatøren hæfter oversættelsen sammen med udgangsteksten og en påtegningsside, hvor det bekræftes, at oversættelsen stemmer overens med udgangsteksten. Denne samlede bekræftede oversættelse er hermed retsgyldig. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din oversættelse skal bekræftes, hjælper vi dig gerne med rådgivning i den forbindelse.

Alle vores translatører kan udføre bekræftede oversættelser.

 

Legalisering

Hvis et oversat dokument skal bruges i udlandet, er det ikke altid nok, at oversættelsen er bekræftet, og dokumentet skal derfor i mange tilfælde også legaliseres i Udenrigsministeriet, hvilket betyder, at Udenrigsministeriet attesterer translatørens underskrift.

Vi sørger gerne for legalisering, så du modtager et fuldstændig færdigt dokument. Alternativt kan vi fortælle, hvad du skal gøre, hvis du selv har mulighed for at tage dokumentet i Udenrigsministeriet.