Engelsk oversættelse

Fokus Translatørerne har syv inhouse-translatører i engelsk, og det gør os til et af Danmarks største translatørdrevne bureauer. Vi har desuden en datalingvist, som vedligeholder vores oversættelsesværktøjer og yder sprogteknologisk support til oversættergruppen.

Vores translatører har alle mange års erfaring inden for deres respektive specialeområder, og de har alle været en del af Fokus Translatørerne i en lang årrække. Vores kunder får altid tildelt en fast kontaktperson samt en back-up, som kan tage over i forbindelse med ferie osv. Det giver den bedste kontakt mellem oversætter og kunde og er med til at sikre, at kunderne altid har en kompetent sproglig sparringspartner, som hjælper med at holde tråd i det sproglige udtryk og den særlige terminologi, kunden bruger.

På grund af sin størrelse har Fokus Translatørernes engelskafdeling forskellige specialegrupper inden for bl.a. regnskab og anden rapportering, bank, finans og forsikring og jura. Vi lægger stor vægt på, at vi altid er opdateret med den seneste udvikling inden for de brancheområder, vi beskæftiger os med. Det gør vi bl.a. ved at deltage i branchespecifikke kurser og seminarer, og vi afholder også interne kurser, der er skræddersyet til netop vores behov – alt sammen for at sikre kvalificeret rådgivning og høj kvalitet.

Som en naturlig, understøttende del af vores sproglige kvalitetssikring bruger vi den nyeste teknologi inden for oversættelsesværktøjer (SDL Trados Studio 2015 og SDL MultiTerm 2015). Læs mere om vores sprogteknologiske værktøjer her.